השיש בבית הוא כרטיס הביקור שלנו. זה הדבר הראשון שרואים כשנכנסים לדירה.
שיש על הרצפה עומד גם בשחיקה וגם בחומרים שונים כמו חומצה , יין, וכדומה שעלולים לפגוע בו.
את השיש ברצפה יש למרוח בחומר המגן עליו מחומרים מאכלים- BELLINZONI. מציעה חומרים מסוג סילרים שונים.
הסילר צריך להיות מותאם על פי סוג האבן ועל פי המראה אותו שואפים לקבל. סילר מיוחד נותן אפקט של מראה רטוב. יש סילרים שמאירים את המראה של האבן בלתי משתנה.
גם משטח שיש למטבח – משטח העבודה לצד הכיור – נתון להשפעות שלחומרים העלולים לפגוע בו: לימון,עגבניה, יין וכדומה.
רוב משטחי השיש במטבח הם מגרניט או אבן קיסר. חומרים אלו עמידים במידה רבה בפני שחיקה וגם אינם נוטים להפגע מחומצות מאכל שכיחות כמו חומצת לימון, מיץ עגבניות וכדומה. יחד עם זאת רצוי לשמר את משטח העיבוד על ידי נקוי בחומרים מיוחדים. רצוי למרוח את החומר בסילר כנגד ספיגה ו/או בווקס לעיתים מזומנות. במחלקת החומרים שלנו אפשר לקבל יעוץ פרטני לגבי המוצרים המתאימים ביותר.
*** טיפ – יש להשמר מהנחת סירים חמים על השיש.